INSTRUKTÖRER

Henrik Wendel – Svart bälte 3 Dan Combat Jujutsu

Henrik startade Jujutsu-träning i Lomma 2012, och håller fortfarande i det mesta av träningen i CJJ. Han började träna 1994, tog svart bälte 2008, 2 Dan 2009, 3 Dan 2018. Sedan våren 2019 håller han även i träning i Eslöv. Fick Skånes idrottsledarstipendium 2019, från Sparbanksstiftelserna i Skåne. Henrik har gått steg 1 i Budoförbundets instruktörsutbildningssystem och ”Plattformen – barn och ungdom” hos Skåneidrotten.

Ola Håkanson – Svart bälte 1 Dan Combat Jujutsu

Ola blev graderad till brunt bälte i Combat Ju Jutsu av Henrik Wendel 2016, och svart bälte 2018. Han är graderad till brunt bälte i Sport-Ju Jutsu av Jan Olsson, och utbildad till SJJ-instruktör hos Dynamix. Han har lila bälte i BJJ, och har gått Dynamix BJJ-instruktörsutbildning. Han har även gått steg 1 i Budoförbundets instruktörsutbildningssystem. Olas främsta tävlingsmeriter är fjärdeplatser i både -94 kg och +94 kg på SM i Jujutsu Fighting 2019.

Arash Hadiha – Svart bälte

Arash Hadiha är ursprungligen en Judoka som har sadlat om och tagit ett flertal VM-medaljer i Jujutsu. Han håller i träning för Junior 2 och vuxna på tisdagar.

Mathias Schiemann – Svart bälte BJJ

Mathias har svart bälte i BJJ sedan 2012, och är vår huvudinstruktör i BJJ.

Farzad Bigdeli – Brunt bälte

Farzad är framför allt en väldigt bra boxningstränare, och håller i boxningsträningsdelen av vår Jujutsu-träning, både för barn och vuxna. Han blev graderad till brunt bälte 2019.

Johan Persson – Blått bälte

Johan har tyvärr flyttat, men förhoppningsvis kan han dyka upp igen framöver. Blev graderad till blått bälte av Henrik Wendel 2017, och är även utbildad instruktör i Sport-Ju Jutsu hos Dynamix 2017.

William Wickersham – Grönt bälte

William hjälper till med barnträningen, och han är även utbildad instruktör i Sport-Ju Jutsu hos Dynamix 2018.